"FOLLOW

   YOUR DREAMS

 LIVE

  YOUR LIFE"

Hoi, 

Mijn naam is Anna Vera. Op 14 Juli 1996 ben ik geboren in Borculo (GLD),

Nu woon ik in Zeist.

 

Eigenlijk heb ik meer passies, namelijk: zingen, (latin)dansen en natuurlijk fotograferen. Soms heb ik daar veel moeite mee gehad, want dan komt alles tegelijk op mijn pad en dan weet ik niet wat ik moet kiezen. Uiteindelijk is fotograferen wel echt iets waar ik heel blij van word en veel voldoening uit haal!

 

Het begon allemaal zo rond mijn 12e jaar, toen ik een canon EOS 350D van mijn zus kreeg. Fotograferen vond ik gelijk al heel interessant en ik leerde ook erg veel door te doen. Een aantal jaar later ben ik overgestapt naar een Canon EOS 550D, daar heb ik ook jaren plezier van gehad en veel mooie herinneringen aan. Toch wilde ik wat professioneler gaan en toen ben ik tegen een Canon EOS 80D aangelopen, waar ik nu met heel veel plezier mee werk! 

 

De naam AVE is eigenlijk begonnen als mijn artiesten naam als zangeres.

Mijn eerste naam is "Anna" en mijn tweede (roep) naam is "Vera" Dat is de reden waarom ik dacht ik neem de eerste letter van "Anna" en de eerste en tweede letter van "Vera", wat uitkwam op AVE ( je spreekt het uit als "EEF")

 

Graag zou ik mij de komende tijd nog meer willen ontwikkelen en hoop ik zo veel mooie jaren bezig te kunnen zijn met deze geweldige passie.

 

Op dit moment ben ik zwanger van ons eerste kindje en is op voor mij extra bijzonder en mooi om zwangere vrouwen en Newborn kindjes vast te leggen. 

 

Neem gerust een kijkje in mijn portfolio. En wie weet tot snel! 

 

Veel Liefs,

 

Anna Vera