-Joline Bakker-

"Vera denkt goed met je mee, is vakkundig en weet zich goed aan te passen aan de situatie. Ik ben zeer tevreden over haar manier van werken en nog meer te spreken over het eindresultaat. Onze fotoshoot (lees: +- 10 vrouwelijke modellen met pit) was redelijk chaotisch, maar ondanks dat wist zij toch het hoofd koel te houden, heldin!

Deze prettige samenwerking houdt wat mij betreft nog lang niet op.
Dus bij deze: tot bij het volgende project!

Joline Bakker
Eigenaar Tbirls"

 
 
 

-Dewey Roemeon-

"Super foto's! Al een paar keer een shoot gehad door Vera en de resultaten waren geweldig!! Toppie"

 

 

 

-Ariëlla Tuin Booij-

"Ik heb een new born shoot gedaan.. Super mooie foto's! de resultaten zijn geweldig!! Ze neemt ook alle tijd en ze gaat geweldig met je kind om..!! Echt een aanrader..!!"

 
 
 
 

-Chantal van Rijn-Roes-

"Super leuke foto's. Ze neemt rustig de tijd en doet het heel leuk. Ik ben blij met je.  Mooie foto's ook. Echt super gaaf om te zien. Ik zou iedereen haar aanraden. "

 
 
 

-Miranda Glasbergen-

"De zwangerschapsshoot met vriendinnen gedaan. Prachtige resultaten en niet allemaal zo 'standaard'. Vera kan prachtige kleurbewerkingen maken waardoor je prachtige effecten hebt! Super bedankt!"

 

 

 

-Chantal van Halteren-Schleijper-

"Vera heeft mooie newborn foto’s gemaakt van ons kleine meisje! Een prachtige herinnering.
Ontspannen sfeer en samenwerking."

 

 

 

-Kimberley Matulessy-van Dijk-

"Super mooie kwaliteit foto's en een super aardige een toffe fotografe! echt een aanrader!"

 
 
 
 

-Dorien van Elzakker-

"Toen ons zoontje twee weken oud was kwam
Vera bij ons thuis voor het maken van foto’s van hem én van ons gezin. Onze andere kinderen zijn 2 en 4 jaar oud. Vooraf hadden we geen hoge verwachtingen, want het is altijd maar afwachten in hoeverre kinderen meewerken... Maar Anna Vera heeft het voor elkaar gekregen om de hele familie zeer geslaagd op diverse foto’s te krijgen! Ook de middelste die er eerst eigenlijk geen zin in had staat er met een grote glimlach op. Echt een topprestatie 😀 Het zijn voor ons hele dierbare foto’s, waar we heel dankbaar voor zijn!"